2011 m. lapkričio 13 d., sekmadienis

Šį savaitgalį

 

pagaliau išsiruošiau į Maltby street market ieškoti net tarptautiniuose vandenyse liaupsių susilaukusių St John’s kepyklos spurgų. Su plakta grietinėle, arba custard (kas nėra tas pats bet mes nusprendėm, kad grietinėlės ten daugiau nei custard). Bet vistiek. Mmmmmmmm.

Minkštos, neriebios, lengvos, pasakiškai skanios.

Užsigėriau Monmouth kava ir bandžiau pasijausti labai pasauliopilietiškai.

 

(Ir burnojau ant piktos daržovių pardavėjos, kuri barė, kad nufotografau jos moliūgus (valgomus, ką pagalvojot!?). Bet kitiems tai galima, ane? Išvis jei ne blogai ir blogeriai – niekas niekada apie ją ir nežinotų. Nepirkit moliūgų.)

Geriau nusipirkit sūrio iš Mons Fromager arba Neal's Yard Dairy. Ir krienų su burokėliais iš Topolski. Naminiai, skanūs tarsi lietuviški.

10 komentarų:

  1. Oi kaip skaniai tos spurgos atrodo! Užsireikė labai labai :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ohohoho... ar besakyt, kad pavydžiu :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū, reiks užsukt :) Custard... Jėga.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš tai nepabijosiu prisipažinti, kad pavydžiu tų spurgų tai ojojoj kaip

    AtsakytiPanaikinti
  5. Spurgos ir dar kava, tobulas desertas ir tobulai nuodėmingas... :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Turbūt, bet šitos spurgos labai nespurgiškai neriebios. Nors, grietinėlė, aišku, nevisai be nuodėmės.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. skaniai ir kaloringai atrodo;))
    L.

    AtsakytiPanaikinti
  8. patinka, gera info, nors idomu ir skaityti.

    AtsakytiPanaikinti